Aluplast kiepschuifpuien

Showing all 7 results


Kunststof kiepschuifpuien – energiezuinig, functioneel en duurzaam

Het meer kamersystemen in de kunststofprofielen maken het mogelijk dat wij hoogwaardige en duurzame kiepschuifpuien in verschillende soorten en uitvoeringen kunnen leveren. Schuifdeuren met parallelle schuif-kantelfunctie zijn bijvoorbeeld uiterst ruimtebesparend en functioneel in vergelijking met balkondeuren met draaimechanisme. De beweegbare vleugel kan evenwijdig aan het vaste glaselement worden bewogen en maakt een comfortabele bediening mogelijk. Bij een kunststof kiepschuifpui kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een tweedelig vleugelelement, maar ook voor een schuifpui met maar liefst vier vleugelelementen.

Het veelzijdige afdichtingssysteem zorgt voor een betrouwbare bescherming tegen weersomstandigheden als wind en regen en draagt bij aan de energiebesparing van de kiepschuifpui. Daarnaast kan een verhoogde inbraakbeveiliging voor dit systeem door middel van extra maatregelen/accessoires te allen tijde worden verwezenlijkt.

Een andere belangrijke factor in het samenstellen van een kiepschuifpui is de keuze voor de beglazing. Afhankelijk van de fabrikant zijn de kunststof kiepschuifpuien standaard voorzien van een dubbele of driedubbele beglazing welke voor betere isolatiewaarden in uw woning zorgt. Onze thermische beglazingen, met Ug- waarden tot 0,5 W / m²K, zorgen dat de onaangename kou buiten blijft en de fijne warmte uw woning niet verlaat. Bescherm uw portemonnee en profiteer van de energiezuinige en duurzame eigenschappen van de moderne kunststof kiepschuifpuien van KozijnenCentrum24.

Kiepschuifpuien - comfortabele bediening en maximaal licht

Kunststof kiepschuifpuien zijn de perfecte oplossing voor moderne, grote glaspartijen op patio- en balkondeuren, zorgen voor uitstekend licht in de woonkamer, Bovendien verbeterd onze kiepschuifpuien de woonkwaliteit met een natuurlijk lichtval, evenals het zorgt voor een geweldig panorama- uitzicht. Bovendien zorgen onze kiepschuifpuien voor een vloeiende overgang tussen woonkamer en tuin, waarbij de lichtval ervoor zorgt dat de kamer groter lijkt.

Onze speciaal ontworpen fittingen voorkomen dat u zonder veel inspanning moet trekken of duwen aan de vleugel. De vleugel komt bijna vanzelf uit het frame en kan soepel en moeiteloos worden geopend dankzij een eenvoudige draai aan het handvat. Het sluiten van de kiepschuifpui gaat eveneens zonder enige vorm van inspanning: duw de kiepschuifpui eenvoudig in de juiste positie, draai de hendel in de gesloten stand en de kiepschuifpui is veilig en stevig betrouwbaar afgesloten.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u bij ons eenvoudig en snel alle informatie over onze kunststof kiepschuifpuien bekijken en de prijzen online berekenen. Zo hoeft u niet te wachten op een prijsofferte en weet u direct waar u aan toe bent. De kiepschuifpuien van KozijnenCentrum24 combineren optimale isolatiewaarden en moderne technologie met hoge veiligheidseisen en geven u het gevoel dat uw woonkamer direct in verbinding met uw tuin staat. Het schuifdeursysteem van KozijnenCentrum24 is een ideale manier om zowel uw interieur als tuin geheel naar eigen smaak af te maken. U kunt zelf de kiepschuifpui op maat samenstellen en aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Onze online configurator en de persoonlijke service van KozijnenCentrum24 zorgen ervoor dat u de droom kiepschuifpui krijgt waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan zult hebben.