Fensterdepot24, onze vertrouwde partner in Duitsland

Het Duitse bedrijf Fensterdepot24 behoort sinds mensengeheugen tot één van de meest gerenommeerde en gerespecteerde online kozijn- en deurleveranciers van Duitsland en omstreken. De filosofie om hoogwaardige kwaliteitsproducten tegen de meest voordelige prijzen te bieden, maakt van Fensterdepot24 een leverancier dat niet alleen streeft naar het best mogelijk resultaat, maar ook naar een uniek klanttevredenheid waar iedere klant met enthousiasme over mee kan praten.

Een partnerschap voor de toekomst

Met veel genoegen delen wij mee dat Kozijnen-Centrum24 een partnerschap met Fensterdepot24 is aangegaan; een partner die ons gedurende het begin heeft helpen groeien naar de betrouwbare webwinkel die we vandaag de dag zijn. Zowel bij Fensterdepot24 als Kozijnen-Centrum24 staan de klanten, productverbetering en het ontwikkelen van de beste kwaliteits- prijsverhouding centraal in de strategie, waardoor een langdurige samenwerking zal leiden tot mooie resultaten. Innovatie van bedrijfsprocessen en producten is daarom een alsmaar durend proces in onze vertrouwde samenwerking. Om continue de beste prijs-kwaliteitverhouding te realiseren, blijven wij onze producten en medewerkers ontwikkelen op het gebied van de nieuwste technieken en technologieën. Kortom, een gouden samenwerking die u als klant niet overal tegenkomt! Want het moment dat de klant tevreden is, zijn wij tevreden!

Vakkundigheid en ervaring voor een uniek klanttevredenheid

Om iedere klant de best mogelijke service te kunnen bieden, zijn bij Fensterdepot24 enkel competente en gemotiveerde medewerkers beschikbaar op de afdelingen klantenservice, productmanagement en logistiek. Met veel inzet, ambitie en vakbekwaamheid werkt het gekwalificeerde team van Fensterdepot24 dagelijks aan het realiseren van klantwensen met individuele oplossingen. De medewerkers hebben allen geruime specialistische kennis en ervaring om op te treden als betrouwbare contacten om zowel particuliere huishoudens als bedrijven naar beste kunnen te helpen en te adviseren. Uitgebreid advies met innovatieve ideeën vormen de basis voor de planning en implementatie van klantgerichte dienstverlening.

Gerenommeerde systemen van de hoogste kwaliteit

Op het gebied van kozijnen, deuren en beveiliging behoren gerenommeerde systemen van Schüco, Knipping, Rehau, Salamander, Veka, Aluplast, KBE, Rodenberg, Winkhaus, Siegenia of de Saint-Gobain Group tot de vaste partners van Fensterdepot24. De modellen van bekende fabrikanten beloven de hoogste kwaliteit en bieden geavanceerde technologie op het gebied van energiezuinigheid en veiligheid. De beste kwaliteit tegen de aantrekkelijkste prijzen rechtstreeks aan deur geleverd, omschrijft de kern van de bedrijfsfilosofie, een filosofie waar ook Kozijnen-Centrum24 met volle overtuiging achterstaat.