Tarieven voor verzendkosten

Kozijnen-Centrum24 hecht veel waarde aan een vakkundige afhandeling van uw bestelling waar u zeer tevreden mee zult zijn. Met betrekking tot de verzendkosten maken wij een onderscheidt tussen een tweetal categorieën verzendkosten:

Categorie 1. Verzendkosten per bestelling. Voor het berekenen van deze verzendkosten wordt naar het aankoopbedrag van de volledige bestelling gekeken. Dit is een combinatie van zowel omvangrijke, zware producten (kozijnen, deuren, schuifpuien) als minder omvangrijke, lichtere producten (montagematerialen, deurkrukken, handgrepen).


Categorie 2.


LET OP: Bestellen boven een bedrag van € 1.700,- (incl. BTW) GRATIS VERZENDING BINNEN HEEL NEDERLAND!

Categorie 1. Verzendkosten per bestelling:

Bestelbedrag:

Verzendkosten per bestelling

Tot € 1700,-

€ 55,-

Vanaf € 1.700,-

GRATIS


Kleinere producten, kleinere tarieven

Naast de omvangrijke producten als kozijnen, deuren en schuifpuien kunt u ook voor kleinere onderdelen, accessoires en montagematerialen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen, deurkrukken of rolluiken die gezien de omvang en gewicht natuurlijk niet dezelfde verzendkosten als een kozijnenbestelling met zich meebrengen. Daarom passen wij onze verzendkosten aan op basis van het gewicht van uw bestelling.

Categorie 2. Verzendkosten voor kleinere producten met gewichtsaanduiding:

Gewicht product:

Verzendkosten totaal:

0 kg – 10 kg

€ 7,25

+ 10 kg

Zie uitleg hieronder*


* Aangezien ieder particulier of bedrijf zich momenteel in een uiterst lastige periode bevindt, zijn wij genoodzaakt om klanten te contacteren indien het gewicht van de bestelling boven de 10 kilogram is. Hiervoor gelden andere verzendkosten dan de verzendkosten uit de eerste en tweede (onder de 10 kilo) categorie. Tijdens het telefonisch of email- contact wordt snel gekeken wat de laagst mogelijke verzendkosten zijn, lettend op het transportafstand en het totale gewicht van de bestelling. Gedurende het gesprek worden de exacte verzendkosten besproken voordat u de bestelling definitief bij ons plaatst, zodat daar nimmer misverstanden over kunnen bestaan.

Berekening totale verzendkosten

Het moment dat de verzendkosten meer dan € 55,- bedragen (mede door een combinatie van zowel categorie 1 als 2) zal onze zogenaamde ‘Airbag’ worden geactiveerd. De Airbag zorgt er automatisch voor dat de verzendkosten nooit hoger zullen zijn dan het maximale bedrag van € 55,- per verzending. Kortom, voor een verzending zult u nooit meer dan € 55,- betalen. Ook hier geldt dat gedurende het bestelproces de exacte verzendkosten worden getoond voordat u de bestelling definitief bij ons plaatst, zodat daar geen misverstanden over kunnen bestaan. Alle hiervoor genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Afspraak tot levering

Op het moment dat uw bestelling in de fabriek gereed is gemaakt en volledig is samengesteld, nemen wij contact met u op om een afspraak voor de levering te maken. Vervolgens nemen wij één dag voor de afgesproken dag van levering contact met u op over de beschikbare tijdsblokken (de levertijd) op die dag. Op de dag van levering dient er iemand (met hulppersoneel) aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Verwezen wordt naar onze leveringsvoorwaarden.

Transportverzending buiten Nederland

Indien u verzending buiten Nederland wenst kunt u voor meer informatie contact opnemen via e-mail: info@kozijnen-centrum24.nl.