Accessoires


De juiste accessoires voor de juiste klus

Een bekende gezegde luidt: ‘’de ketting is zo sterk als de zwakste schakel’’, een welpassende gezegde die hand in hand gaat met bijvoorbeeld kozijnen en het bijbehorend beslag. Naast het profiel en bijbehorend beslag zijn de toepasbare accessoires ook belangrijk om u het woongenot te geven welke u verdient. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de juiste kozijnschroeven, de geschikte montage set of misschien naar vensterbanken voor binnen of buiten, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Bij Kozijnen-Centrum24 helpen wij u graag door onze bijhorende accessoires in talrijke uitvoeringen en maten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. In onze online webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende, bijbehorende accessoires, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld, raamkrukken, vensterbanken, bevestigingsmateriaal, afdeklijsten, of verzorgingsproducten. Alles wat u nodig heeft voor een professionele installatie, onderhoud en verzorging van uw kozijnen en deuren kan eenvoudig worden geselecteerd en worden besteld. Daarnaast bieden wij een ruime collectie aan kleuren, decoraties en modellen die uw kozijn of deur een persoonlijk, opvallend uiterlijk geeft. Wij houden ons nadrukkelijk bezig aan de maatstaven voor gegarandeerde kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid, waardoor u zich in alle rust kunt bezighouden met het eenvoudig samenstellen van uw bestelling.

Vensterbanken voor binnen en buiten

Vensterbanken voor binnen en buiten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en verschillende maten. Denk bijvoorbeeld aan vensterbanken van aluminium voor buitenshuis of vensterbanken van Werzalit of kunststof voor binnenshuis. Op basis van de afmetingen kan alles eenvoudig geconfigureerd worden, waarbij onze ruime keuzes aan kleuren en decoraties uw vensterbank naar eigen wens versieren. Naast de verschillen uitvoeringen vensterbanken bieden wij ook verschillende raamkrukken.

Raamkrukken

Onze hoogwaardige raamkrukken zijn ideaal voor kunststof kozijnen en daarmate geschikt voor elk kozijnsysteem. Onze raamkrukken zijn van zeer hoge kwaliteit en gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof, aluminium of roestvrijstaal. Voor meer veiligheid heft u de keuze tussen verschillende raamkrukken, bijvoorbeeld een model dat van buiten en binnen afsluitbaar is om inbreekgevaar te verminderen. Standaard zijn onze kozijnen uitgerust met een hoogwaardige raamgreep voor elke vleugel, die wordt geleverd in een kleur die overeenkomt met het kozijn. Bij het aanschaffen van een deur- of raamkruk denken wij bij Kozijnen-Centrum24 graag met u mee, zodat het resultaat smaakvol past bij de stijl van uw huis. Een raamkruk is niet alleen een product waarmee u eenvoudig het raam open en dicht kunt zetten, maar deze kan ook dienen als een mooie toevoeging op de stijl van uw woning. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Ook dragen de raamkrukken bij aan de veiligheid van uw huis, terwijl u voor extra veiligheid kunt kiezen voor afsluitbare raamkrukken.

Kozijnmontage – accessoires

Voor het correct en zorgvuldig inbouwen van nieuwe kozijnen en deuren zijn in de eerste plaats de juiste accessoires vereist. Uiteraard is belangrijk dat u in het bezit bent van het juiste gereedschap, wat kan verschillen per product. In onze montageaccessoires vindt u wat u kan helpen om uw kozijn- of deurinstallatie tot een succes te maken.

Afdeklijsten

Een afdeklijst, ook bekend als montagestrip, is een lijst dat bescherming biedt of voornamelijk wordt gebruikt om de voegen (of overgang) tussen uw kozijn en het metselwerk te bedekken. Het aanzicht van uw kozijn wordt aanzienlijk verbeterd, doordat het een strakker, egalere uiterlijk krijgt. Onze afdeklijsten zijn beschikbaar voor binnen en buiten gebruik en verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen voor een uiterlijk dat past bij uw interieur.

Bestel gemakkelijk en snel

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u in onze online webwinkel eenvoudig en snel alle informatie over onze accessoires bekijken en de bijbehorende voordelige prijzen gemakkelijk laten berekenen. Zo hoeft u niet te wachten op een prijsofferte en weet u direct waar u aan toe bent. Profiteer van onze eersteklas aanbiedingen en ontwerp uw bestelling wanneer u wilt in onze online 24/7 configurator.

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.