Kunststof Kozijnen


Tegenwoordig leven wij in een maatschappij waar alles snel of goedkoop of kwalitatief goed via internet te bestellen moet zijn. Bij de KozijnenCentrum24 staan wij garant voor een snelle online afhandeling en levering van kwalitatief hoogwaardige producten voor de aantrekkelijkste prijzen; een zorgvuldige combinatie van de drie aspecten waar iedereen gelukkig van wordt.

Stel uw nieuwe vensters bij de KozijnenCentrum24 vrijblijvend samen met behulp van onze online-rekenmodule en koop rechtstreeks, online en gemakkelijk uw kozijnen vanuit het comfort van uw eigen huis. Welke kleur, profiel, ontwerp of beglazing u ook kiest, dankzij onze online rekenmodule kunt u uw nieuwe kunststof venster in eigen stijl aanpassen met een optimale prijstransparantie.

Selecteer stap voor stap de componenten die u nodig hebt en configureer uw gewenste venster naar uw eigen persoonlijke smaak. Zodra uw kunststof venster volledig naar wens is samengesteld en in de winkelwagen is geplaatst, kunt u de geconfigureerde producten/componenten controleren en, indien nodig, opnieuw en vrijblijvend bewerken.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u bij ons eenvoudig en snel alle informatie over kunststof kozijnen bekijken en de prijzen online berekenen. Zo hoeft u niet te wachten op een prijsofferte en weet u direct waar u aan toe bent. Uw nieuwe kunststofvensters worden naar uw persoonlijke voorkeur en met zorg geproduceerd en vakkundig geleverd. Tot slot kunt u uw kunststof kozijnen zelf en eenvoudig monteren met speciale beglazing voor bijvoorbeeld betere geluidsisolatie, meer inbraakveiligheid of betere bescherming tegen extreme weeromstandigheden. Het juiste beveiligingspakket en rolluiken kunt u eenvoudig bij ons online kopen.

Kunststofvensters – Robuust, duurzaam en voordelig

Onze kunststofvensters zijn van een uitmuntende kwaliteit en beschikbaar in verschillende kamersystemen met meerdere variabele dieptes. De kunststof vensters kunnen, afhankelijk van het model, ook in passieve woningen worden geplaatst voor een tijdloze en modern uiterlijk die naar hartenlust in eigen stijl kan worden bepaald.

Dankzij het robuuste, duurzame en hoogwaardige PVC zijn de kunststofvensters eenvoudig schoon te maken en ook onderhoudsarm. In vergelijking met houten ramen zijn kunststof ramen aanzienlijk lichter in gewicht door de gebruikte materialen, maar zorgen wel voor een langere duurzaamheid. Door het gebruik van weerbestendige PVC- materiaal zijn onze vensters ongevoelig voor fysische en chemische invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn kunststofsystemen, in tegenstelling tot vensters van hout, stabiel bij frequente en hoge temperatuurschommelingen, waardoor ze niet vervormen.

Bovendien bieden de stalen elementen en (afhankelijk van het model) de gegalvaniseerde metalen versterkingen die in het frame en de vleugel zijn verwerkt een aanzienlijke lange levensduur van het hoogste niveau. Laat u inspireren om bijvoorbeeld uw oude vensters van hout te vervangen voor hoogwaardige, betrouwbare kunststofvensters in elke stijl, in elke afmeting en in elke budget.

PVC als materiaal voor kunststof vensters

Door het gebruik van kunststof (PVC) kunnen alle soorten vensters in talrijke maten worden geleverd. Verschillende vormen kunnen eenvoudig worden geproduceerd, denk bijvoorbeeld aan gebogen vensters of andere bouwmethoden. Voor stabilisatie zijn speciaal geprofileerde versterkingen in het frame en de vleugelprofielen opgenomen ter voorkoming dat de vensters stabiel in vorm blijven en niet vervormen. Daarnaast zorgt de versterking ervoor dat de vensters bestand zijn tegen de spanningen van de installatie en externe invloeden zoals wind, hagel en regen.

Dankzij hoogwaardige foliën bestaat de mogelijkheid om het standaard witte venster zowel van de binnenkant als buitenkant naar eigen voorkeur te kleuren. Meerdere houtlooks zijn in onze onlinewinkel beschikbaar, zoals walnoot, mahonie of eiken, maar bijvoorbeeld ook effen kleuren en geborsteld metaal.

Vensters van kunststof zijn milieuvriendelijk, omdat het gebruikte PVC duurzaam kan worden gerecycled en opnieuw in de productieketen kan worden ingebracht. Hoogwaardige materialen, verwerkt door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, beloven een geweldige kwaliteit voor de meest voordelige prijs. Doorslaggevend bij het kiezen van het juiste venster is uiteraard ook de U-waarde. Het is belangrijk om te realiseren dat hoe lager de U-waarde is, hoe minder warmte uit uw woning ontsnapt (bijvoorbeeld oude, enkele beglazingen komen tot een U-waarde van ca. 5,0 W/ m²K). In de energiebesparingsverordening van 2016 staat beschreven dat, gedurende de verbouwing en/of modernisering van een woning, de installatie van buitenvensters en -deuren een U-waarde tot 1,3 W/ m²K mogen hebben.

Gelet op de eisen van de verordening zijn onze kunststofkozijnen beschikbaar in meerdere varianten en bieden, afhankelijk van het systeem, verschillende hoeveelheid kamers en variabele diepten. Om de eisen betreffende het maximaal toegestane U- waarde in acht te nemen zijn onze kunststofvensters met dubbele of driedubbele beglazing samengesteld en garanderen een U-waarde van maximaal 0,75 W/ m²K. Daarnaast bestaat er in zowel het frame als in de vleugels twee á drie omringende afdichtingsniveaus die ervoor zorgen dat externe invloeden als regen en wind ongewenst uw woning binnendringen.

Ook op het gebied van beglazing bieden wij talrijke mogelijkheden die een bijzondere impuls geven aan uw wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsglas voor een inbraak werend effect of bescherm uw badkamer tegen ogen van buitenaf door passende versieringen in uw nieuwe venster samen te stellen.

Overtuig uzelf van onze hoogwaardige producten, laat u in onze online winkel inspireren door de talrijke mogelijkheden die aan de stijl van uw woning aansluiten en sta versteld van de fantastische prijs-kwaliteit verhouding.