Hefschuifpuien

Enig resultaat


Hoogwaardige Hefschuifpuien

Breng zaligheid in uw woning en tuin

Hefschuifpuien zijn het visitekaartje voor uw balkon, terras of gevel en stellen u in staat om drempelloos de buitenwereld naar binnen te halen. Bij Kozijn-Centrum24 heeft u online de keuze uit een ruim assortiment hefschuifpuien in verschillende stijlen en uitvoeringen passend bij elke woning.

Dankzij natuurlijk lichtval verbeteren onze hefschuifpuien de woonkwaliteit en zorgen ervoor dat uw woonkamer ruimer oogt. Daarnaast is het een ruimtebesparende oplossing voor grote openslaande deuren of serres en maakt een vloeiende overgang tussen woonkamer en tuin mogelijk. De hefschuifpuien van Kozijnen-Centrum24 geven niet alleen het gevoel dat uw woonkamer in direct verbinding staat met de tuin, maar garanderen ook zowel een zalig thuisgevoel als geweldig panorama- uitzicht.

Hefschuifpuien volgens uw maten en wensen

Hefschuifpuien hebben een bovenste en onderste schuifgeleiding en kunnen door een soepele zijwaartse beweging van de schuifdeur eenvoudig worden geopend en gesloten. Het sluiten van de schuifpui gaat eveneens zonder enige vorm van inspanning: duw de schuifpui eenvoudig in de juiste positie, draai de hendel in de gesloten stand en de schuifpui is veilig en stevig betrouwbaar afgesloten.

U heeft de vrijheid om de openingsrichting te bepalen, evenals het aantal elementen waaruit de hefschuipui bestaat. Voor passieve woningen is het wel raadzaam om een vast vleugelelement met een schuifvleugelelement te combineren, doordat beide elementen zeer goed op elkaar afsluiten. Een belangrijk hedendaags onderwerp is de barrièrevrije constructie. In tegenstelling tot kiepschuifpuien, hebben hefschuipuien het voordeel dat ze zonder doorlopend kader in de grond worden geïnstalleerd. Daarnaast heeft de hefschuifpui het voordeel om zeer brede glazen openingen te creëren. Zoals u van ons gewend bent worden onze schuifdeuren helemaal naar uw wensen op maat gemaakt, zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur.

Bescherming tegen inbrekers en weersomstandigheden

Onze warmte-isolerende hefschuifpuien van kunststof laten de oer-Hollandse kou buiten en zorgen dat de zalige, knusse warmte niet uw woning ontsnapt. Dankzij het isolerende effect van onze hefschuifpuien wordt energieverbruik drastisch verminderd, bespaart u die vervelende stookkosten en vervormen de elementen niet door temperatuurschommelingen. Verder voldoen onze hefschuifpuien aan de strenge eisen van de Energy Spaarverordening (EnEV), het internationaal rapport op het gebied van energie-efficiëntie. Bovendien zorgen onze hoogwaardige isolatieglazen, meerkamer kunststofprofielen met geïntegreerde isolatiesysteem in combinatie met perfect sluitend beslag (en afdichtingssystemen) voor een optimale geluidsisolatie. Deze uitstekende eigenschappen maken onze hefschuifspui tot een populair topproduct met een uniek energiebesparend karakter. Zo heeft u onderaan de streep een lagere energierekening en draagt u direct bij aan een beter milieu.

Thermisch en akoestisch isolerend

Inbraakpreventie komt voor in verschillende weerstandsklassen, die oplopend meer weerstand bieden tegen (pogingen tot) inbraak. In lijn met de Europese Norm EN 1627, beter bekend als de ‘Europese normen inbraakweerstand en veiligheidsdeuren’ garanderen onze hoogwaardige hefschuifpuien een veelzijdigheid weerstandsklassen oplopend tot wel RC 2, beter bekend met de term Resistance Class. Bovendien kan te allen tijde door middel van extra maatregelen/ accessoires een verhoogde inbraakbeveiliging worden verwezenlijkt, denk bijvoorbeeld aan speciaal ontworpen veiligheidsglas en vergrendelbare handgrepen.

Niet alleen is het belangrijk dat u beschermd bent tegen inbrekers, maar ook tegen onaangename ruige weersomstandigheden. Het veelzijdige afdichtingssysteem in onze hefschuifpuien zorgen voor een betrouwbare bescherming tegen weersomstandigheden als wind en regen en dragen bij aan de energiebesparing binnen de woning.

Bestel eenvoudig en snel online

Hefschuifpuien van kunststof zijn voor elke woning geschikt en kunnen aan bijna al uw woonwensen en structuur van uw woning worden aangepast. Bij Kozijnen-Centrum24 helpen wij u graag door onze hoogwaardige hefschuifpuien in talrijke soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Wij bieden een ruime selectie aan kleuren, decors en vormen die uw hefschuifpui een persoonlijk, opvallend uiterlijk geeft. Profiteer van onze eersteklas aanbiedingen en ontwerp uw individuele hefschuifpui wanneer u wilt in onze online 24/7 configurator.

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.