Subsidie

Profiteer snel van een fantastisch overheidsinitiatief met als subsidieplafond 84 miljoen euro dat u tot wel € 10.000 kan besparen.

Jaarlijks verliezen miljoenen Nederlandse huishoudens nog honderden euro’s aan stook-kosten, doordat de warmte in hun woning eenvoudig ontsnapt. Door uw woning te iso-leren met de kozijnen, balkondeuren en schuifpuien van Kozijnen-Centrum24 kunt u streven naar een hoger wooncomfort en een lagere energiefactuur, doordat u minder hoeft te stoken. Kozijnen-Centrum24 staat niet alleen voor een fantastische prijs- en kwa-liteitsverhouding, maar ook voor duurzame kwaliteitsproducten met een uniek, isolerend karakter. Gelukkig voor de Nederlandse burger heeft de overheid in het Klimaatakkoord van 2019 subsidie van 84 miljoen euro vrijgemaakt. Voor het isoleren van woningen kunt u vanaf dit najaar een subsidie aanvragen, waarbij u tot wel € 10.000 kunt besparen! Een zeer goed moment om uw woning te isoleren met de producten van Kozijnen-Cen-trum24.

Waarom subsidie voor isolatie?

Het doel van het Klimaatakkoord is het terugdringen van de CO₂-uitstoot en het verdu-urzamen van ten minste 1,5 miljoen woningen draagt hieraan bij. Met de subsidie op iso-latie stimuleert de overheid de Nederlandse burger om isolatiemaatregelen in huis aan te brengen. Dit helpt het gasverbruik en de CO₂-uitstoot te verlagen.

Voor wie is de subsidieregeling bedoelt?

De subsidieregeling, beter bekend als de Subsidie energiebesparing eigen huis (afge-kort SEEH), is bedoeld voor energiebesparende isolerende maatregelen in het eigen huis zoals het plaatsen van hoog rendementsglas en het isoleren van een vloer of gevel. Per woning is het mogelijk om tot €10.000,- subsidie te krijgen. Zo kunt u ongeveer 20% van de kosten gesubsidieerd krijgen voor het laten uitvoeren van de werkzaamheden door een deskundig bedrijf, een ‘flinke slok op de borrel’. Uw isolatiekosten heeft u met deze subsidie weer sneller terugverdient. Dit maakt het isoleren van uw woning nu extra aan-trekkelijk en daar wilt Kozijnen-Centrum24 u graag bij helpen.

Wie komen in aanmerking voor de subsidie?

Wie komen in aanmerking voor de subsidie?Wie in aanmerking wil komen voor de subsidie, moet minimaal twee energiebesparen-de isolatiemaatregelen in de eigen bestaande woning hebben uitgevoerd. U als eige-naar én bewoner kunt de subsidie aanvragen, nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald. Voorwaarde voor de aanvraag is daarnaast dat u de eigenaar én bewoner bent van de woning en dat voor de betreffende woning nog niet eerder vanuit de SEEH sub-sidie is verstrekt.

Wanneer kan de subsidie aangevraagd worden?

Bij Kozijnen-Centrum24 helpen wij u graag door onze kozijnen, balkondeuren en schuif-puien in talrijke uitvoeringen en maten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Al onze producten zijn beschikbaar in hoog rendement glas (HR++ of triple glas), waardoor u ver-zekerd bent van de belangrijkste isolatievoorwaarden in het Klimaatakkoord. Naast het isolerende karakter zijn onze producten van Duitse topkwaliteit en heel maatvast, zodat u ze eenvoudig en voordelig kunt laten monteren door een vakkundig bedrijf. Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, de beglazing, de dichtingen en het bes-lag zijn de basis voor onze isolerende en duurzame producten.

Tip: Naar alle eerlijkheid kan gesteld worden dat het subsidieplafond van 84 miljoen een aardig vrijgemaakt subsidiebedrag is, echter is het veel sneller op dan u denkt. Er kunnen een beperkt aantal woningen geïsoleerd worden voordat de pot leeg is. Om deze reden is het verstandig om direct uw producten te bestellen en uw klus te laten uitvoeren, om gega-randeerd in aanmerking te komen voor de beschikbare subsidie. Bestel daarom vandaag nog uw isolerende kozijnen, balkondeuren of schuifpuien bij Kozijnen-Centrum24, voordat de subsidiepot vroegtijdig leeg is!

Voorwaarden isolatie subsidie

  1. U bent eigenaar van de woning en u woont er zelf (u heeft de woning niet verhuurd).
  2. U kunt alleen subsidie aanvragen voor maatregelen die vanaf 15 augustus 2019zijn uitgevoerd.
  3. U laat 2 of meer van de volgende maatregelen uitvoeren: plaatsen van hoogren-dementsglas, spouwmuurisolatie, gevelisolatie (binnen of buiten), vloerisolatie of bodemisolatie.
  4. De isolatiemaatregelen voldoen aan de vereiste isolatiewaarden.
  5. Voor elke maatregel geldt dat u een minimum aantal vierkante meters moet laten isoleren. Dit verschilt per woningtype, de eisen vindt u op de rvo.nl. Maar als ubijvoorbeeld het hele dak of alle ramen laat isoleren, voldoet u ook aan dit vereiste (ook al is het aantal m2 lager).
  6. U krijgt voor een woning maar één keer een SEEH subsidie. Wilt u meer dan 2 isolatiemaatregelen nemen? Vraag dan in één keer voor alle maatregelen tegelijk subsidie aan. Heeft u of een vorige eigenaar al een keer een SEEH-subsidie voordeze woning aangevraagd, dan kunt u geen subsidie meer krijgen.
  7. U vraagt de subsidie aan nádat de maatregelen uitgevoerd zijn.
  8. U krijgt alleen subsidie voor het nemen van energiebesparende maatregelen ineen bestaande woning. U krijgt géén subsidie voor isolatie van een nieuwe aanbouw of een nieuwbouwwoning.
  9. U krijgt alleen subsidie voor maatregelen die u laat uitvoeren door een bedrijf enniet voor maatregelen die u zelf uitvoert.
  10. Kijk voor alle voorwaarden en details op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Kozijnen-Centrum24, dag en nacht uw online centrum van Kozijnen en meer.

Download