Veilig en vertrouwd betalen

Betaalmogelijkheden: IDEAL, PayPal of bankoverschrijving

Met IDEAL kunt u vertrouwt, veilig en eenvoudig uw bestellingen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als u kiest voor betalen met IDEAL, dan ontvangt u bij afrekenen 2% korting op uw gehele bestelling(!).

Naast betalen met IDEAL bestaat ook de mogelijkheid om online middels PayPal te betalen. Uw financiële gegevens worden niet met ons gedeeld, waarbij uw veiligheid verder door de aankoopbescherming van PayPal wordt gegarandeerd.

Tot slot kunt u ook door middel van een bankoverschrijving betalen. Nadat de order door u is betaald, brengt de bank ons op de hoogte van de status zodat wij uw order direct in productie kunnen nemen.

Let op: Houd er wel rekening mee dat een bankoverschrijving langere overboektijd kan hebben dan betalen via IDEAL en PayPal. Uw bestelling zal direct na ontvangst van de betaling verwerkt worden.

Betaalmethode

Gratis

Korting op bestelling

Aanbetaling

IDEAL

-2%

X

PayPal

X

X

Bankoverschrijving

X


Betaalgegevens*

Zorg ervoor dat u het totaalbedrag van uw orderbestelling heeft overgemaakt naar IBAN: NL37 RABO 0340 6692 09, ten name van Kozijnen-Centrum24, onder vermelding van het ordernummer van uw bestelling. Dit ordernummer staat vermeld in uw orderbevestiging.

*Betalen per bankoverschrijving:

Ten name van: Kozijnen-Centrum24
IBAN- nummer: NL37 RABO 0340 6692 09

Aanbetaling

De bovenomschreven betaalmethoden geven u de mogelijkheid om direct uw orderbestelling te betalen, maar door middel van bankoverschrijving heeft u ook de keuze om een minimum van 50% van het orderbedrag aan te betalen. Bij een aanbetaling wordt een deel van de orderrekening via overboeking vooruitbetaalt, waarbij de rest van de betaling tijdens aflevering zal geschieden. Gebruik maken van aanbetaling is uitsluitend voor bankoverschrijving (niet voor IDEAL of PayPal), evenals er geen aanbetaling van minder dan de helft van het orderbedrag mogelijk is.

Indien u er voor kiest om via een bankoverschrijving te betalen, heeft u de mogelijkheid om in twee gedeelten te betalen. Minimaal 50% van het orderbedrag dient dan te worden aanbetaald, het restant betaalt u bij aflevering. Dit laatste geschiedt bij aflevering aan de transporteur door middel van het vertrouwde “mobile PIN-apparaat”. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het product zelf op te halen, dan rekent u het restantbedrag bij het afhalen af.

Kunt u op het moment van levering niet het volledige restantbedrag betalen, dan worden de producten helaas niet geleverd, worden deze mee teruggenomen en worden er bij een volgende levering opnieuw leveringskosten in rekening gebracht. Achteraf betalen is niet mogelijk, dus zorg voor een passend pin-limiet.

Let op: contante betaling of middels een creditcard is niet mogelijk

Betaalbevestiging

Nadat uw betaling via IDEAL, PayPal of bankoverschrijving is geslaagd en in goede orde is ontvangen, krijgt u van ons een betaalbevestiging toegestuurd. Hierna wordt uw bestelling verwerkt en naar de fabrikant gestuurd, bekijk onze leveringsvoorwaarden.